Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.07.2013.

19:32

Murinjo: Nema tajni, želim Runija

Žoze Murinjo otkrio je karte u potpunosti – jedina njegova želja za ovo leto zove se Vejn Runi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Nema više tajni, Čelsi ga želi, poslali smo zvaničnu ponudu. Uradili smo sve čisto, po pravilima. Nemamo više ništa da dodamo”, rekao je Murinjo.

Čelsi je poslao ponudu za najboljeg engleskog fudbalera, koju je Junajted odbio, ali je Žoze porekao da je u zamenu nudio igrače.

Mediji su preneli da su Huan Mata i/ili David Luis bili ponuđeni uz sumu oko koje su opcije išle od 10 do 20 miliona funti.

Nikoga nismo nudili u zamenu, ni Davida, ni Huana. Nikoga. Ne želimo da obznanjujemo tačnu ponudu, jer to je naša interna stvar. Ono što mogu da kažem je da se radi o sumi novca, bez igrača. Ni u daljim pregovorima neće postojati opcija razmene igrača”, precizan je Portiugalac.

Sada moramo da poštujemo Mančester Junajted, da postupimo moralno, i da zbog toga nemamo dalje komentare. Od sad ništa neću reći o Runiju, jer on zna da ga želimo. Sada odluku donose njegov sadašnji klub i igrač”, dodao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve