Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.07.2013.

18:56

Volkov: Ovo ne sme da se ponovi

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je da način na koji su ‘crno-beli’ igrali protiv Širaka nikad više ne sme da se ponovi.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

"Pre utakmice smo očekivali pobedu, ali kako je meč odmicao i sa ovih 1:1 sam zadovoljan. Ovo što smo prikazli u Jermeniji ne sme više nikada da nam se ponovi u Evropi. Velike ekipe pobeđuju i na ovakav način", rekao je Volkov.

Fudbaleri Partizana odigrali su u gostima u Jermeniji nerešeno 1:1 sa ekipom Širaka, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a izjednačujući pogodak postigao je Volkov u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

"U Partizanu igram potpuno i srcem i to mi se vraća", smatra Volkov.

Golman Milan Lukač izjavio je da će se pitanje pobednika u ovom duelu ipak rešiti u Beogradu za nedelju dana.

"Težak meč. Olako smo ušli u njega, u glavi smo imali laku pobedu. Širak je imao veću želju i ne bismo smeli onakvu igru da dozvolimo u revanšu. Na kraju smo izvukli pozitivan rezultat, a i da smo izgubili pitanje pobednika se rešava u Beogradu", rekao je Lukač.

Golman ‘crno-belih’ je u prvom poluvremenu imao nekoliko dobrih intervencija.

"Zadovoljan sam debijem. Prva utakmica, pa Evropa. Trudiću se da nastavim ovako", naveo je golman tima iz Humske.

Napadač Nemanja Kojić rekao je da igrači Partizana nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice i da u Beogradu moraju da budu 100 odsto bolji.

"Igrali smo loše prvo poluvreme. Nismo bili organizovani ni u odbrani ni u napadu što je uticalo na rezultat. Takođe nismo ispoštovali ono što smo se s trenerom dogovorili u svlačionici. U Beogradu moramo da budemo 100 odsto bolji i da pokažemo da je ovo bio samo loš dan. Nismo lilčili na ekipu s priprema", rekao je Kojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve