Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.07.2013.

18:08

Rašović: Katastrofa, osim rezultata

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno protiv Širaka.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Partizan je u 92. minutu izborio remi sa jermenskim prvakom, golom Vladimira Volkova.

Rašović se nada da će pristup igri u revanšu u Beogradu biti mnogo bolji.

"Jedino što mogu da pohvalim je rezultat, sve drugo je bilo loše. Takoreći, katastrofa. Nismo uopšte bili u ovom meču, a za to nema opravdanja, pa čak ni to što je ovo praktično novi tim Partizana", rekao je Rašović novinarima posle remija u gsotima jermenskom Širaku (1:1), u prvoj utakmici u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rašović je dodao da su neki od članova njegovog tima prošle godine nastupali u Teleoptiku i ovo je za njih vatreno krštenje u Evropi.

Širak je poveo golom Davita Hakobjana u 47. minutu, a konačan rezultat postavio je Vladimir Volkov u drugom minutu sudijske nadoknade vremena. Revanš će se igrati sledeće srede u Beogradu.

Rašović je kazao da veruje da će utakmica u Beogradu biti mnogo bolja.

"Verujem da će u revanšu biti mnogo drugačije i da će pristup biti mnogo bolji. Domaćini nas nisu iznenadili, mi smo znali način na koji igraju, ali problme je u tome što nismo odgovorili onako kako je trebalo, ionako kako smo se dogovorili", rekao je Rašović.

U današnjem meču nije igrao Ivan Ivanov jer, kako je rekao, "nije fizički i psihički spreman", a trener crno-belih nije želeo to da komentariše.

"Ne bih pričao o tome. Ivan nam je rekao da ne može da igra i mi u ovom trenutku ne možemo da znamo da li će on nastupati u revanšu. Za te detalje morate da pitate ljude u klubu koji su zaduženi za to", rekao je Rašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve