Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2013.

14:07

Bekam: Mojs može odmah do titule

Dejvid Bekam rekao je da novi menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojs već u debitantskoj sezoni ima velike šanse da osvoji titulu u Premijer ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Biće interesantno ove godine. Žoze Murinjo se vratio u Premijer ligu, ali i dalje mislim da će Mančester Junajted osvojiti titulu. Ja sam navijač Junajteda", rekao je Bekam za Skaj sport.

On je tokom 10 sezona koliko je proveo kao prvotimac Junajteda osvojio 15 trofeja, uključujući i šest titula u Premijer ligi i jednu u Ligi šampiona.

U tom periodu, u sezoni 1994/1995, kratko je bio pozajmljen Prestonu, gde je i upoznao Mojesa, koji je tada završavao igračku karijeru.

"Nije lako biti menadžer u Junajtedu, posebno kada nasledite Aleksa Fergusona, koji je toliko toga doneo klubu. Igrači su ostali na okupu i uveren sam da će uskoro doći još nekoliko novih", rekao je Bekam.

Bekam je pohvalio politiku kluba, koji nije zaboravio igrače iz njegove generacije poput Rajana Gigsa, Pola Skolsa, Nikija Bata, braće Nevil.

"Mančester Junajted ima najveće nasleđe. Gigs je tu mnogo godina i svi igrači se ugledaju na njega. Fil Nevil se vratio iz Evertona, njegov brat Geri je uključen, kao i Niki Bat, koji se bavi rezervnim timom. Mladi igrači poštuju takve legende i ugledaju se na njih. To je izuzetno važno", zaključio je Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve