Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.07.2013.

20:17

Mitrović može na EP, Ninković ne

Fudbaleri Partizana Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković nalaze se na spisku selektora omladinske reprezentacije Ljubinka Drulovića za Evropsko prvenstvo.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Omladinska nacionalna selekcija takmičiće se od 20. jula do prvog avgusta na Euru u Litvaniji i biće smeštena u grupu 'B', zajedno sa Turskom, Gruzijom i Francuskom.

Ipak, Ninković najverovatnije neće putovati Litvaniju, jer je potreban timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sa druge strane, usled suspenzije od tri evropska meča, Mitrović će predvoditi napad U19 reprezentacije.

“Partizanu je velika čast da ima igrače u nacionalnoj selekciji, ali oko nekih stvari su neophodne konsultacije, a njih nije bilo. Mitrović je kažnjen tri utakmice i što se nas tiče tu ne postoji problem, ali Ninković je standardan kod nas i po svim statistikama jedan od naših najvažnijih igrača. Izlišno je i pričati o tome koliko nam je potreban”, izričit je sportski direktor Partizana Albert Nađ.

Šampion Srbije pohod ka Ligi šampiona počinje 16. ili 17. jula, a protivnik će mu biti bolji iz duela Širak – Tre Pene. Jermenski Širak ima prednost od tri gola iz prvog susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve