Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.07.2013.

20:13

"Hvala Delijama, zbogom nije kraj"

Najbolji strelac Crvene zvezde u protekloj sezoni Ognjen Mudrinski oko 18 časova napustio je ekipu koja se nalazi u Soloturnu i krenuo put Franačke i Firta.

Izvor:

Autor:

Default images

"Hvala Delijama na podršci koju su mi pružali tokom boravka u Zvezdi. Hvala saigračima i svima u klubu što su mi omogućili da ispunim svoj dečački san. Prethodna godina je definitivno najlepši period mog života", rekao je Mudrinski.

21-godišnji napadač trebalo bi da potpiše ugovor na tri godine sa Grojter Firtom, s mogućnošću produžetka saradnje na još godinu dana. Zvezda bi trebalo da inkasira oko milion evra.

Mudrinski i pored 11 postignutih golova nije zadovoljan svojim učinkom, a najveći žal ima za titulom.

"Postigao sam 11 golova, neki su bili bitni za klub, međutim, ne osećam se ispunjeno, jer smatram da sam mogao još više da pružim Zvezdi. Nadam se da će moji saigrači uspeti da osvoje titulu u narednoj sezoni, i nema dileme, vidimo se u maju na Marakani. Trudiću se da u novom klubu i u bilo kom kraju sveta gde me život i fudbal odvedu, promovišem moju Zvezdu na najbolji mogući način. U glavi mi je navijački slogan „Zbogom nije kraj“", konstatovao je Mudrinski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve