Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.07.2013.

09:53

Bolt konačno u dresu Junajteda?

Najbrži čovek na svetu Jusein Bolt mogao bi da zaigra za Mančester Junajted na meču u čast Rija Ferdinanda 9. avgusta, prenose engleski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bolt je veliki ljubitelj fudbala i dugogodišnji navijač ’crvenih đavola’, a poslednjih godina nije krio svoju želju da se bar na jednoj utakmici nađe u dresu šampiona Engleske.

Jamajčanin je još pre nekog vremena više puta molio Aleksa Fergusona da mu pruži priliku, ali je izgleda konačno dočekao svojih pet minuta zahvaljujući Ferdinandu.

Defanzivac Junajteda je, kako prenose engleski mediji, uspeo da ubedi novog menadžera Dejvida Mojsa da se Bolt nađe u timu na prijateljskom meču sa Seviljom na „Old Trafordu“ 9. avgusta. Zvanična potvrda trebalo bi da usledi ove nedelje, a veruje se da za Bolta neće biti problem to što dan kasnije počinje Svetsko prvenstvo u Moskvi.

Znam da bih mogao da napravim razliku na terenu. Bio bih najbrži na terenu, ali mogu i dobro da odigram“, rekao je Bolt jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve