Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.07.2013.

16:51

Širak krenuo u susret Partizanu

Jermenski Širak napravio je veliki korak ka drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, posle pobede nad Tre Peneom iz San Marina 3:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Širak je dominirao tokom cele utakmice, promašio i penal, i gotovo je izvesno da će za dve nedelje igrati sa Partizanom u drugoj rundi.

Sva tri gola postigao je fudbaler iz Obale Slonovače Ismael Beko Fofana u srednjoj trećini utakmice. Senegalac Dame Diop promašio je penal posle deset minuta igre, ali je Fofana pogađao u 36, 56. i 65. minutu meča.

Revanš je na programu za nedelju dana, bolji tim ide na Partizan za dve nedelje.

Klub iz grada poznatog po katastrofalnom zemljotresu, koji mu je prepolovio stanovništvo 1988, potpuno je dominirapo tokom celog meča i stvorio nekoliko sjajnih prilika, ali je Đanmarko Pacini, debitant koji je u Tre Pene stigao iz Riminija, sjajno čuvao mrežu.

Širak: Harutjunjan, Kadio, Hovhanisjan, Kjere (Marikjan 78), K. Aleksanjan, Muradjan, Davojan, Diop, Odijambo (Mkrčjan 73), Hakobjan (Panosjan 63), Fofana.

Tre Pene: Pacini, K. Valentini, Basketi, Mihajlovski, A. Rosi, M. Rosi (Tamburini 88), Čibeli, Kjaruci, Pinjeri (Kardini 79), Vali, Kapikjoni (Menin 71).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve