Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.07.2013.

16:20

Milijaš: Fali nam nekoliko igrača

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš zadovoljan je početkom priprema, ali smatra da timu nedostaju igrači.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

“Nedostaje nam nekoliko igrača i potrebno je da dođu što pre u klub. Iz Uprave dobijamo uveravanja, a i sami čitamo po novinama da će tako i biti“, smatra bivši reprezentativac Srbije.

Zvezda od 18 časova igra sa ukrajinskim Iličovecom, a Milijaš očekuje pobedu, a pohvalio je i uslove za rad u Sloveniji.

“Primakli smo se kraju prvog dela pripremnog perioda tokom kojeg smo imali odlične uslove za rad. Tereni i hotel su odlični, vreme nas je poslužilo, pobedili smo u dva prijateljska susreta bez primljenog gola. Očekujem da i protiv Iličoveca odigramo kvalitetan meč i što je takođe vrlo važno da se svi vratimo zdravi, odnosno bez povreda“, rekao je 30-godišnji fudbaler.

On se osvrnuo i na saradnju sa novim trenerom Slavišom Stojanovićem.

„Navikavamo se i mi na njega i on na nas. Radimo malo drugačije u odnosu na prethodni period. Očekujem da igramo dosta brže u narednom periodu. U duelu sa Domžalama koji nam je došao u sred priprema kada su nam svima noge bile ’pune’ pružili smo dobru igru koja može da nas hrabri pred početak nove sezone. Mislim da ćemo na ternu delovati dosta hitrije i da ćemo postizati više golova. Ipak, sačekajmo početak kvalifikacija i prvenstva, kada ćemo se uveriti da li će ove moje reči biti potvrđene i u praksi “, poručio je bivši igrač Vulverhemptona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve