Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.07.2013.

09:12

Mijailović kod Robija u Kajzeriju

Doskorašnji igrač Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije Srđan Mijailović dogovorio je prelazak u redove turskog Kajzerispora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mijailović bi u toku dana trebalo da stigne u Tursku, a kad prođe lekarske preglede potpisaće četvrogodišnji ugovor sa klubom koji sa klupe vodi Robert Prosinečki.

20-godišnji Mijailović u turski klub ide kao slobodan igrač, pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Zvezdom, ali će ‘crveno-beli’ dobiti kompenzaciju za njega u visini od oko pola miliona evra.

Zahvaljujući tom transferu, Mijailović će ponovo sarađivati sa Prosinečkim. Hrvatski stručnjak je tokom boravka na “Marakani” bio najzaslužniji za kratko vreme od juniora postao prvotimac i reprezentativac.

Mijailović je i tokom zimskog prelaznog roka bio blizu Kajzerija, ali tada do dogovora i transfera nije došlo. Dosadašnji mladi fudbaler ‘crveno-belih’, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, nije bio u prvom planu kod Aleksandra Jankovića, a potom ni kod Rikarda Sa Pintua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve