Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2013.

23:22

Napredak počeo pripreme za JSL

Povratnik u Superligu, kruševački Napredak počeo je pripreme za predstojeću sezonu, koju će otvoriti 10. avgusta u Jagodini.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Jedan stepenik na našem putu smo prešli, ušli smo u Superligu sa prvog mesta, koje nismo ispuštali od početka sezone. Sada su pred nama pripreme za narednu sezonu i siguran sam da ćemo, kako fizički tako i psihički, biti spremni za nadmetanje u Superligi i da ćemo pokazati da smo u njoj da ostanemo", rekao je predsednik Napretka Goran Karić.

Novi šef stručnog štaba Milan Lešnjak istakao je da mu je veoma drago što je dobio priliku da bude trener Napretka.

"Veliko mi je zadovoljstvo da sam u klubu koji ima veliku tradiciju i u gradu koji stvarno voli fudbal. Mogu da vam obećam da ćemo biti maksimalno posvećeni poslu u svakom trenutku, kako ja, tako i igrači i stručni štab. Želimo da pokušamo da klub postavimo na što veći nivo i da stremimo ka što boljim rezultatima", istakao je Lešnjak.

Napredak sezonu u Jelen Superligi počinje 10. avgusta gostovanjem Jagodini, sledi gostovanje Radničkom iz Kragujevca, a potom i vatreno krštenje pred Kruševljanima – 24. avgusta protiv Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve