Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2013.

23:07

Pečnik: Najveći klub na Balkanu

Novi fudbaler Crvene zvezde, Slovenac Nejc Pećnik zadovoljan je što je došao u, kako kaže, najveći klub na Balkanu, istakavši da će biti spreman već za dan-dva.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Pečnik je već odradio prvi trening sa svojim starim trenerom Slavišom Stojanovićem, sa kojim je sarađivao u Celju pre pet godina.

"Sigurno je jedan od bitnih razloga bio taj što mi se ponovo pružila mogućnost da sarađujem sa trenerom Slavišom Stojanovićem, jer njegov rad izuzetno poštujem i cenim", istakao je 27-godišnji ofanzivni vezni igrač.

Strelac odlučujućeg gola za Sloveniju u baraž meču za odlazak na Svetsko prvenstvo 2010. godine protiv Rusije, svestan je i upoznat sa ambicijama kluba u predstojećoj sezoni.

"Očekujem da opravdam očekivanja navijača i rukovodstva. Za većinu saigrača sam čuo, neke i lično poznajem. Najviše znam o Nenadu Milijašu, a sticajem okolnosti šest meseci sam bio saigrač Ognjena Mudrinskog u Nacionalu. Takođe, dok sam igrao u Krilima Sovjetov saigrač mi je bio Ognjen Koroman koji mi je mnogo toga lepog rekao o Zvezdi i navijačima", rekao je Pečnik.

Iako se saigračima u Termama Čatež priključio dva dana pred povratak u Beograd, Slovenac ne očekuje da će imati problema da sustigne nove saigrače po pitanju fizičke spreme.

"Tokom pauze sam trenirao individualno i zadovoljan sam svojom fizičkom pripremljenošću. Potrebno će mi biti samo dan ili dva treninga sa ekipom da bih bio maksimalno spreman", konstatovao je Nejc Pečnik, novo pojačanje Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve