Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.07.2013.

20:03

Vilja se dogovorio sa Totenhemom?

Fudbaler Barselone David Vilja postigao je sporazum sa Totenhemom i od sledeće sezone nosiće dres tog premijerligaša, prenose ostrvski mediji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Londonski "Dejli Mejl" tvrdi da se Vilja dogovorio sa rukovodstvom Totenhema i da sada preostaje da klubovi utanače visinu transfera.

Navodno je Totenhem ponudio osam miliona funti za 31-godišnjeg napadača, ali da Barselona traži 12 miliona.

Vilja je sa velikim uspehom igrao za Valensiju, odakle je 2010. godine prešao na 'Nou Kamp'. Blistava karijera, međutim, prekinuta je nakon teškog preloma noge u decembru 2011, a posle oporavka odlični napadač sve ređe je dobijao šansu u startnoj postavi Katalonaca.

Britanski mediji navode da se Vilja odlučio na odlazak nakon što je Barselona angažovala brazilsku zvezdu Nejmara, čime su znatno umanjene šanse da ponovo bude standardni prvotimac.

Vilja je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Španije, za koju je do sada odigrao 92 utakmice i postigao 56 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve