Nova vest
Fudbal

Petak, 28.06.2013.

19:28

Deki u penziji, ostaje u Interu?

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković najverovatnije je završio karijeru, ali će ostati u Interu na nekoj funkciji, prenosi „Korijere delo sport“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema tim izvorima, Stanković je navodno raskinuo ugovor sa Interom godinu dana pre njegovog isteka, zbog čega će mu milanski klub isplatiti milion i po evra na ime odštete.

Ipak, to ne znači da Stanković napušta ’nerazure’, već bi trebalo da dobije mesto u upravi kluba, slično kao Luiš Figo, koji je član Upravnog odbora Intera.

Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo gde će Stanković nastaviti karijeru, spekulisalo se o selidbi u Sjedinjenje Države ili Dubai, a pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi mogao da pređe u Fiorentinu. Ipak, izgleda da je Stanković odlučio da okači kopačke o klin, ali će potvrda te vesti tek stići.

Stanković je u redove Intera došao 2004. godine iz Lacija, a pored ta dva italijanska kluba branio je još samo boje Crvene zvezde tokom bogate karijere. Najveće uspehe ostvario je baš sa Interom, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, pet titula šampiona Italije, Kup Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve