Nova vest
Fudbal

Petak, 28.06.2013.

19:11

Paulinjo: Idem kod Bejla

Junak plasmana Brazila u finale Kupa konfederacija, vezni igrač Paulinjo izjavio je da ide u Totenhem kod Gereta Bejla.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Momak koji je kao 17-godišnjak imao epizodu u Litvaniji, po povratku u domovinu razvio se u jednog od najboljih igrača sveta, a Spursi za njega nude oko 18 miliona evra.

"Važno je da tim i navijači znaju da sam potpuno koncentrisan na osvajanje KK, ali posle turnira nadam se da ću brzo završiti transfer u Totenhem", rekao je Paulinjo.

Brazilac ima 24 godine, prošlog leta nije uspeo da se preseli u London, ali će od naredne sezone dobiti novu šansu u Evropi.

"Igrati u Engleskoj za veliki tim kao što je Totenhem. Poštujem ambiciju koju pokazuju. Leto je bilo interesantno za njihovog trenera (Andre Vilas-Boaša) i najboljeg igrača (Gereta Bejla), ali su istakli da ne idu nigde. Kada mi je agent rekao da je Totenhem zainteresovan, znao sam da to ne mogu da odbijem", istakao je Paulinjo.

Žose Paulo Bezera Masiel Žunior, poznatiji kao Paulinjo, igra za Korintijans od 2010. godine za koji je postigao 20 golova na 86 utakmica. On je kao 17-godišnjak 2006. godine došao u litvanski Viljnus za koji je dao pet golova na 38 utakmica, da bi naredne sezone razočarao u Lođu.

Vratio se u Pao de Akuar iz rodnog Sao Paula u kojem je počeo karijeru, 2009. je pojačao Bragantino, a onda otišao u Korintijans. 16 puta je igrao za Brazil i dao 5 golova, poslednji protiv Urugvaja za pobedu u polufinale KK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve