Nova vest
Fudbal

Petak, 28.06.2013.

18:00

Partizan ga hteo, on izabrao Aris

Trener Partizana Vuk Rašović traži pojačanje na mestu zadnjeg veznog igrača, zanimljiva opcija bio mu je Slovenac Rok Elzner, ali je on otišao u Aris.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pored igrača Slaska, sina Marka Elznera, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, pominju se i dva igrača iz Ugande, Toni Mavačee i Emanuel Okvija.

"Elznera sam posmatrao, Uganđane nisam, ali ne znači da neću. Slovenac iz Slaska je zanimljiv, igra štopera i zadnjeg veznog, ali imamo još fudbalera koje pratimo na toj poziciji", rekao je Rašović.

Međutim, 27-godišnji slovenački fudbaler se odlučio za Grčku.

"Izabrao sam Aris, iako sam imao ponude Partizana, još jednog tima iz Grčke i iz Azerbejdžana, jer me predsednik ubedio u viziju ovog velikog kluba", rekao je Elzner.

"Crno-beli" su u četvrtak odigrali prvu ozbiljniju kontrolnu utakmicu, bili su odlični ali su poraženi od moskovske Lokomotive sa 1:0.

"Moramo da popravimo završnicu. Potrebno je da budemo strpljivi i sačekamo fudbalere da izađu iz umora. Želimo još bolju transformaciju kada oduzmemo loptu i ispadne iz igre pet–šest protivničkih igrača. Dobre stvari viđene protiv Lokomotive neće nas zavarati i uspavati", rekao je Rašović koji od napadača trenutno ima Aleksandara Mitrovića, Nemanju Kojića i braću Šćepović.

"Videćemo kako će se odvijati situacija narednih dana. Postoje neke ponude, Marko može da nas napusti, to su stvari koje ne zavise od mene", rekao je trener "crno-belih".

Poletarci, Danilo Pantić i Andrija Živković, opasno se nameću, a prioritet je i dalje zadnji vezni.

"Moramo biti obazrivi, ne želim da teret ambicija padne na njih. Dobijaće šansu shodno svojim godinama. Saša Marković i Miloš Jojić su korektno odradili zadatke u faze odbrane i napada, ali na toj poziciji ne smemo da ostanemo na dvojici igrača, već moramo da imamo i alternative. Ostojiću i Aksentijeviću su potrebne utakmice. Odlučili smo da golmani brane svih 90 minuta i da ih ne menjamo na poluvremenu. Tako ćemo raditi i ubuduće, u dogovoru sa Radišom Ilićem. Povećavaćemo minutažu igračima za koje očekujemo da budu okosnica tima", zaključio je Vuk Rašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve