Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.06.2013.

12:33

Kolarov: Igranje važnije od plate

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov želi da igra u startnoj postavi Mančester Sitija, što mu je važnije od iznosa plate.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kolarov je istakao da je spreman da pristane na smanjenje plate, ali da želi više da igra, da bude u prvoj postavi.

"Novac nije sve u životu, nemam problem sa smanjenjem plate. Jednostavno, želim mesto u prvoj postavi", rekao je Kolarov koji bi zbog manjka minuta u Mančesteru mogao da napusti Siti.

"U kontaktu sam sa agentom, uskoro ćemo znati šta bi moglo da se dogodi. Srećan sam u Sitiju, ali želim da igram redovno, kao što sam to govorio i bivšem menadžeru Robertu Mančiniju", rekao je Kolarov koji je velika želja italijanskog Juventusa.

"Stara dama", koja je u sredu kupila Karlosa Tevesa od Sitija, želela je srpskog beka da pozajmi i otkupi ga na kraju sezone, ali "građani" ne žele da ga prodaju.

Kolarov je u Siti stigao iz Lacija pre tri godine za 22 miliona evra, ali je prošle sezone počeo samo 11 utakmica u Premijer ligi. Prvi izbor Mančinija, koji je napustio "Itihad", na levom beku bio je Francuz Gael Kliši, koji je produžio ugovor sa Sitijem.

Kolarov ne veruje da će dolazak Manuele Pelegrinija doneti promenu, pa je specijalista za slobodne udarce bliži odlasku, nego ostanku u Mančesteru, gde je često igrao i kao levo krilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve