Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.06.2013.

19:35

"Nejmar mora da dobije na masi"

Doktor Barselone Rikard Pruna rekao je da bi novi fudbaler Katalonaca Nejmar da dobije na masi da bi mogao da se nosi sa protivnicima u Primeri.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

21-godišnji Brazilac, koji je visok 174 centimetra i ima 64,5 kilograma, potpisao je petogodišnji ugovor sa šampionom Španije, koji je za njega platio 57 miliona evra.

Nejmar trenutno brani boje reprezentacije Brazila na Kupu konfederacija, a najverovatnije će u dresu Barselone debitovati na prijateljskoj utakmici u Gdanjsku sledećeg meseca.

Obavili smo brz pregled i njegova težina je jedna od najbitnijih informacija koje smo dobili. Moje mišljenje je da je njegovih 64,5 kilograma donja granica težine i da mu nedostaje koji kilogram, ali ne mogu da kažem tačno koliko. Kako sezona bude odmicala, upoznaćemo ga bolje i prikupiti preciznije informacije i tako ćemo odrediti koja je njegova idealna težina“, rekao je Pruna.

Nejmar nije prvi igrač Barselone za kojeg su doktori procenili da nema dovoljnu težinu. Poznato je da je katalonski klub platio Lionelu Mesiju tretman sa hormonom rasta dok je još bio tinejdžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve