Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2013.

19:24

Mitrović: Ni reč protiv Krstajića

Stefan Mitrović, jedan od članova brojne srpske kolonije u Benfiki, demantovao je optužbe na račun bivšeg sportskog direktora Partizana Mladena Krstajića.

Izvor: B92, MozzartSport

Autor:B92, MozzartSport

Default images

Mitrović je u izjavi za Mozzartsport rekao da nikad nije optužio Krstajića da je pre dva leta sprečio njegov transfer u Humsku.

Razlog je navodno bio u tome što je Krstajić hteo da dobije procenat od transfera. Sportska štampa u Srbiji prenela je tokom vikenda tu navodnu izjavu i oštri Krstajićev odgovor, u kojem je nagovestio tužbu.

Nisam mogao da verujem očima kad sam video ono što je izašlo u jednom dnevnom listu, u usta su mi stavljene teške reči na račun gospodina Mladena Krstajića, koje nikada nisam izgvorio“, izjavio je Stefan Mitrović u izjavi za Mozzartsport. „Nikada se nisam sreo licem u lice sa tadašnjim sportskim direktorom Partizana, niti mi je ikada tražio procente za moj angažman. Mogu misliti kako se on osećao kad je pročitao ono što sam o njemu navodno rekao. I meni bi bilo isto na njegovom mestu. Zato sam odmah potražio Mladenov broj, pozvao ga, objasnio mu o čemu se radi i izvinio mu se. I ovom prilikom to činim. Što se nas dvojice tiče, mi smo ovu situaciju rasčistili. Nikada nisam gradio karijeru preko tuđih leđa, a ni medija, kojima sam postao zanimljiv tek kad sam otišao u Benfiku“.

Mitrović je posle toga igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, odakle je dobio priliku u Kortrejku. Klub iz Flandrije odigrao je solidno u Župiler ligi, što je preporučilo štopera portugalskoj ekipi. On je u Benfiku došao za milion i po evra.

Stefan Mitrović je bio junior Crvene zvezde, seniorsku kategoriju počeo je u Radu, a zatim je igrao za Artmediju iz Petžalke i Zbrojovku iz Brna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve