Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2013.

18:42

Vidić: Jedva čekam azijsku turneju

Najbolji srpski fudbaler Nemanja Vidić i kod novog menadžera nosiće kapitensku traku Mančester Junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dejvid Mojs će prvi put na klupi “crvenih đavola” sedeti na azijskoj turneji, a Vidić će na njoj predvoditi svoj tim.

Junajted će tokom ovog leta igrati u Bangkoku, Sudneju, Jokohami, Osaki i Hong Kongu. Turneja počinje 13, a završava se 29. jula.

Uzbuđen sam zbog puta. Dosadašnja iskustva iz Azije su nam odlična, i očekiujem još jedno slično. Znamo da Junajted ima navijače u svim krajevima planete, i trudimo se da svake godine pružimo što većem broju njih šansu da nas vide uživo i eventualno popričaju sa nama. Sa te strane ovaj klub radi odličan posao već godinama”, kaže Vidić.

Navijači u Aziji su posebno strastveni i uvek su uzbuđeni kada igramo tamo. Oni poštuju igrače i vole klub. Mnoge vidimo na Old Trafordu svake nedelje, dolete sa svog kontinenta čak do ančestera da gledaju naše utakmice”.

Vidiću su putovanja širom sveta jedan od omiljenijih delova fudbalske karijere. Prethodnih godina Junajted je igrao i u Koreji, Kini, Makau, Indoneziji, Maleziji.

Uvek je lepo što na putu po Aziji vidimo različite države, siguran sam da nas i ovog puta čeka lepo iskustvo”, zaključio je Užičanin.

Junajted turneju počinje 13. jula, utakmicom protiv Singa All Star XI, selekcije najboljih fudbalera tajlandske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve