Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2013.

22:00

Almerija na korak od Primere

Fudbaleri Almerije prvi su finalisti plef ofa za ulazak u špansku Primeru, pošto su u revanšu savladali Las Palmas golom Čarlsa u 120. minutu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

U prvom duelu rezultat je bio nerešen (1:1), pa je Almerija prošla ukupnim rezultatom 3:2.

Almerija u borbi za primeru čeka Đironu, koja je pobedila Alkorkon sa 3:1 u revanšu, nakon što je u prvom meču bilo 1:1.

Pobedu i šansu da se bori za promociju u Primeru, Almeriji je doneo Brazilac Čarls pogotkom u poslednjim trenucima meča. On je na ovoj utakmici bio dvostruki strelac, pošto je svoj tim doveo u vođstvo u 60. minutu.

Četiri minuta pre kraja meča, Krisantus je doneo izjednačenje Las Palmasu pa se otišlo u produžetke. Kada su svi očekivali penale, brazilski fudbaler je doneo veliku pobedu i slavlje Almeriji.

Đirona je protiv Alkorkona vodila 2:0 na poluvremenu golovima Akunje i Huanlua, a Huanlu je svojim drugim golom u 80. minutu definitivno rešio pitanje prolaza dalje. Počasni gol za goste dao je Mora tri minuta pre kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve