Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2013.

10:01

Ljajić: Hvala Mihi i mom Partizanu

Srpski internacionalac Adem Ljajić zahvalio se selektoru Srbije Siniši Mihajloviću i Partizanu zbog njihovog doprinosa njegovoj karijeri.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ljajić je prortekle sezone bio jedan od najboljih fudbalera Fiorentine i Serije A, a zahvalio se selektoru iako zbog njega nije reprezentativac Srbije.

"Sa njim imam veoma korektan odnos i to znaju svi. Nikad nismo imali nesuglasice. Mogu slobodno da kažem da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj moje karijere, na čemu bih mu se mnogo zahvalio", rekao je Ljajić.

Sjajni plejmejker je u intervjuu za RTV Novi Pazar objasnio njihov odnos.

"Kada je on bio trener ja sam odigrao oko 30 mečeva za Fjorentinu. To što se desilo u reprezentaciji se desilo. On je čovek koji kad kaže nešto ne menja, a i ja sam takav", dodao je Ljajić.

Fudbaler Fiorentine je posebno istakao zahvalnost bivšem klubu Partizanu u kojem je postao profesionalac, i treneru Dušanu Trbojeviću.

"Partizan nikada neću zaboraviti i ne postoji prava reč da se dovoljno zahvalim tom klubu. Kao što se kaže: 'Za druge se navija, Partizan se voli'. Partizan je u mom srcu i uvek će biti. Sve što sam prošao dugujem Partizanu. Trener Dušan Trbojević nam nije davao velike zadatke, samo je od nas tražio da ispoljimo talenat. Žao mi je što neki iz moje generacije nisu uspeli da naprave nešto, samo Marko Šćepović i ja, ali ne bismo ni mi uspeli da nije bilo tih momaka ", rekao je Ljajić,

Pogledajte kompletan intervju Adema Ljajića za RTV Novi Pazar:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve