Nova vest
Fudbal

Petak, 07.06.2013.

19:53

"Ronaldo do kraja u Realu"

Predsednik madridskog Reala Florentino Peres istakao je da je želja portugalske zvezde Kristijana Ronalda da završi karijeru u tom klubu.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

On je takođe pričao i o Murinju, Kasiljasu, Ančelotiju, Pepeu…

“Da smo osvojili Ligu šampiona i Kup Kralja, Murinjo bi ostao”, rekao je Peres. “Ronaldo i Murinjo su imali dobar odnos. Ali to ne znači da nisu imali nesuglasica. To je normalno”.

Prvi čovek devetostrukog prvaka Evrope osvrnuo se i na sukob portugalskog trenera sa kapitenom Ikerom kasiljasom.

“U nekim trenucima je delovalo kao da bih morao da biram između njih dvojice, ali srećom igrač se odlično poneo u toj situaciji i bio izuzetno profesionalan”, dodao je Peres. “Ne mogu da zamislim ekipu bez Ikera Kasiljasa”.

On je ubeđen da bi se Karlo Ančeloti odlično uklopio u tim.

“Ančeloti se u svakom pogledu uklapa u naš klub. Zna kako da vodi vrhunske igrače i dobar je trener. Problem je što je vezan za PSŽ”.

U poslednje vreme se često spekuliše da bi Kristijano Ronaldo mogao da napusti ‘Santijago Bernabeu’, ali Peres odbija takvu opciju.

“Kristijanov san je da karijeru završi u Realu, a i klub želi istu stvar. Nikad mi nije tražio da ide”, naveo je Peres i rekao da Ronaldov sunarodnik Pepe neće napustiti klub ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve