Nova vest
Fudbal

Petak, 07.06.2013.

19:29

Aimar se vraća u domovinu

Argentinski vezista Pablo Aimar napustiće ovog leta redove Benfike, posle pet godina provedenih u klubu.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Nekadašnjem reprezentativcu Argentine ističe ugovor i on ga neće produžiti. On je prethodne godine produžio ugovor na još jednu sezonu, ali smatra da je sada pravo vreme da ode.

Aimar je stigao u ‘Orlove’ 2008. godine iz španske Saragose, a za klub je u prvenstvu nastupio 178 puta i pomogao mu da 2010. dođe do šampionske titule.

“Moj ugovor sa Benfikom je trebalo da istekne prošlog leta, ali sam ga produžio na još jednu sa idejom da će mi biti poslednja”, rekao je omaleni fudbaler.

Aimar je naveo i da je razlog što je ostao dodatnu godinu to što je atmosfera bila dobra i što je osetio da ga ljudi u klubu vole.

Njegova naredna destinacija bi trebalo da bude domovina, jer želi da bude bliže kući.

“Moj otac i brat su pričali sa čelnicima Belgrana i ponosan sam što ekipa koja je na korak od plasmana u južnoamerička takmičenja zainteresovan za mene. Takođe me je kontaktirao i River Plejt”, zaključio je Aimar i dodao da postoji interesovanje ii z Brazila, tačnije Gremija.

Pablo Aimar karijeu je počeo u River Plejtu, a 2001. godien prelazi u Valensiju za 24 miliona evra i sa ekipom stiže do finala Lige šampiona. Na ‘mestalji’ je odigrao 162 meča i dao 34 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve