Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.06.2013.

17:02

Đurić: Mitrović ostaje!

Predsednik Partizana Dragan Đurić demantovao je da će mladi napadač Aleksandar Mitrović preći u Arsenal, istakavši da on nije na prodaju.

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Default images

Engleski mediji objavili su u utorak veče da će Mitrović preći u Arsenal, a mladi centarfor Partizana je potvrdio da postoji kontakt ali ne i dogovor.

"Ne postoji ni promil šanse da prodamo Aleksandra Mitrovića ovog leta. To tvrdim i mislim da je vreme da se stave tačke na te priče. Jedina opcija za ovo leto je da Marko Šćepović ode u inostranstvo", rekao je Đurić.

Đurić je rekao da neće biti većih odstupanja od već najavljenih promena.

"Stojković bi mogao da ode, a u slučaju da se to dogodi, angažovaćemo pojačanje na toj poziciji. Bilo kako bilo, bez obzira na želje pojedinih igrača izražene na kraju sezone, ne bi trebalo očekivati mnogo odlazaka iz Partizana", zaključio je Đurić u izjavi za "Novosti".

Prethodnih nedelja se spekuliše o mnogim velikim imenima koji žele Mitrovića, pored Arsenala pominjali su se još Porto, Genk, Ajaks, PSV, CSKA, a svi zainteresovani izgleda da će morati da sačekaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve