Stojadinović: Nađ hteo Daudu

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je za ‘Novosti’ da je Partizan želeo da dovede napadača crveno-belih Abiolu Daudu.

Izvor: B92, Večernje novosti Srbija
Podeli

Stojadinović je rekao da je Nigerijac bio pik novog sportskog direktora crno-belih Alberta Nađa.

Zvezda je međutim isplatila Daudu koji će i naredne sezone predvoditi napad kluba iz Ljutice Bogdana.

“Postojala je opasnost da Daudin menadžer traži raskid zbog zaostalih plata, ali novac je uplaćen i više nema strepnje. Da li je Partizan hteo da se umeša? To je i bio glavni razlog što smo odmah sve isplatili. Mislimo da je Dauda bio pik njihovog direktora.”

Stojadinović je rekao da sadašnji trener Sa Pintu ne planira da pruži Ognjenu Mudrinskom veću šansu jer mu se “ne uklapa u sistem”, kao i da se klub ovog leta može da izabere dva pravca.

“Postoje dva pravca i odlučićemo do kraja nedelje. Jedan je oslonac na našu bazu i dugoročan plan, a drugi da rizikujemo i ove godine. To podrazumeva da u prelaznom roku uradimo šta možemo i napadnemo titulu koja bi značila i ekonomsku dobit, što bi stavilo klub na noge. Ja bih rizikovao jer je to brži put do ozdravljenja. Takođe, nijednog igrača 1995. godište nemamo za prvi tim. Da su ostali Simić, Janković i Maksimović mogli bismo da ih spojimo sa Savićevićem, Mihajlovićem... Ali mi to ključno godište nemamo.”

Fudbal

Hajnkes pauzira godinu dana

Odlazeći trener novog šampiona Evrope Bajerna Jup Hajnkes saopštio je da će sledeće sezone pauzirati, ali nije nagovestio da li će potom preuzeti neki klub.

Fudbal utorak 4.06. 13:58 Komentara: 8