Nišlije dobile novog predsednika UO

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je novog predsednika Upravnog odbora, pošto su članovi skupštine na tu funkciju izabrali Darka Bulatović.

FSIzvor: B92, Beta Srbija
Podeli

On je ujedno i predsednik gradske opštine Crveni Krst.

"U najskorije vreme ćemo postaviti novog trenera. Potrebno je obaviti razgovore sa igračima i dogovoriti redovne isplate, kao i plaćanje dugovanja. Inspekcija Grada mora utvrditi pravo stanje u kom je klub", rekao je Bulatović delegatima na sednici skupštine kluba.

Na sednici skupštine prisustvovao je 31 delegat od 35. Oni su tu funkciju poverili Bulatoviću, jednom od čelnih ljudi Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu.

Izbor novog rukovodstva kluba dolazi posle najave niškog gradonačelnka i takođe funkcionera te partije Zorana Perišića da će SNS preuzeti odgovornost za FK Radnički.

Radnički je u Superligi Srbije ove godine na 12. mestu sa 34 boda, a tokom sezone susretao se sa velikim finansijskim problemima.

Fudbal

Hajnkes pauzira godinu dana

Odlazeći trener novog šampiona Evrope Bajerna Jup Hajnkes saopštio je da će sledeće sezone pauzirati, ali nije nagovestio da li će potom preuzeti neki klub.

Fudbal utorak 4.06. 13:58 Komentara: 8