Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

22:45

Radović golom proslavio duplu krunu

Srpski fudbaler Miroslav Radović na najbolji način završio je uspešnu sezonu u poljskoj Legiji, pogotkom.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Bivši igrač Partizana postigao je poslednji gol u ubedljivoj pobedi svog tima nad Slaskom od 5:0, čime su su fudbaleri Legije na sjajan način proslavili osvajanje duple krune.

Tim iz prestonice je dva kola pred kraj obezbedio titulu, dok su u nacionalnom Kupu, u dvomeču protiv, upravo, Slaska osvojili trofej.

Fudbaleri Legije dočekani su od strane navijača ovacijama, a spektakularan uvod u meč koji su napravili na tribinama uslovio je da utakmica počne sa zakašnjenjem. A igrači na terenu su im se odužili na najlepši način.

Legija je već posle pola sata vodila sa 3:0 het-trikom Saganovskog, a Kuharčik je do kraja prvog dela povisio na 4:0.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio najbolji igrač Legije Miroslav Radović, koji je posle nekoliko prodora i sam postigao pogodak u 62. minutu. Tako je srpski internacionalac stavio tačku na sezonu u kojoj je bio prvi asistent lige i sa klubom osvojio prvu duplu krunu od 1995. godine.

Moguće da je radoviću to bio i poslednji gol u dresu ’Legionara’, jer je nedavno izjavio da je „pravo vreme za promenu sredine“.



Miroslav Radović u Legiju je stigao iz Partizana 2006. godine, od kada je odigrao 268 utakmica i postigao 47 golova.

Za novog šampiona Poljske nastupa i Danijel Ljuboja, ali je on odstranjen iz tima zbog kršenja discipline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve