Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

16:13

Peres: Murinjo ide u Čelsi

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da će Žoze Murinjo karijeru nastaviti u Čelsiju, što se spekuliše već duže vreme.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Peres je istakao i da će portugalski stručnjak najverovatnije u ponedeljak biti zvanično predstavljen na „Stamford bridžu“.

„Murinjo ide u Čelsi. Verovatno će biti predstavljen u ponedeljak kao njihov novi menadžer. Želim mu svu sreću. Vrata Reala biće mu uvek otvorena. Otišao je tužan, jer nije uspeo da shvati kako mediji ovde funkcionišu“, rekao je Peres za španske medije.

Zanimljivo je da je na zvaničnom sajtu Premijer lige u nedelju objavljen tekst sa naslovom „Povratak Žozea Murinja u Čelsi“, ali sa datumom 3. jun 2013. godine. Moderatori sajta su povukli vest vrlo brzo, ali je to samo jedna u nizu potvrda da će se u ponedeljak nešto desiti.

’Kraljevski klub’ saopštio je da je Peres dobio novi četvorogodišnji mandat na čelu predsednika sportskog pogona Real Madrida.

Peres je prvi put postao predsednik Reala 2000. godine i tu se zadržao sve do 2006, kada je podneo ostavku. Tri godine kasnije se ponovo kandidovao i preuzeo vođstvo ’galaktikosa’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve