Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

08:52

Sa Pintu: Zvezda teško iskustvo

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu izjavio je za portugalske medije da je teško raditi na Marakani.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugalac je pre nekoliko meseci seo na klupu "crveno-belih" sa kojima je nanizao osam pobeda, do poraza u "večitom" derbiju.

"Bilo je teško jer je ekipa mlada, prosek je oko 22 godine, tu su igrači koji su tek šest, sedam meseci u klubu, to su detalji koji prave razliku. To je teško ali pozitivno iskustvo. Nismo imali uslove za dobre rezultate, ali smo ipak imali šansu da osvojimo titulu", rekao je Sa Pintu.

Portugalac nije siguran da li će ostati na klupi Zvezde. Nada se da će uprava obezbediti uslove da se tim bori za titulu.

"Imam još jednu godinu ugovora, videćemo. Potreban nam je kvalitetniji tim, više opcija za ciljeve koje je rukovodstvo predložilo, a to je dupla kruna. Ali, potrebno je da se investira. Trenutno je cilj da se plasiramo u Ligu Evrope. Videćemo kada počnemo pripreme 17 juna da li ćemo biti sposobni da ostvarimo cilj", istakao je Sa Pintu.

Zvezda će na leto igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, a krenuće od druge runde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve