Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

20:07

Radović i Ljuboja prvaci Poljske

Fudbaleri Legije iz Varšave osvojili su titulu prvaka Poljske, pošto je Leh izgubio od Podbeskidje sa 2:0, čime je zaostatak povećan na šest bodova.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Za šampionski tim su ove sezone igrala dvojica srpskih fudbalera, Miroslav Radović, koji je najbolji asistent lige i Danijel Ljuboja, prvi strelac tima.

“Bila je ovo izuzetno uspešna sezona, klub je posle skoro dve decenije uspeo da osvoji dva trofeja, a ja sam posle sedam godina u Poljskoj stigao do titule, zbog čega sam posebno zadovoljan”, naveo je Radović.

Legija je u nedavnom finalu nacionalnog kupa pobedila Slask ukupnim rezultatom 2:1.

Sada je pred nama vreme slavlja, a onda možda i pravo vreme da krenem da razmišljam o promeni sredine i da krenem u nove izazove”, zaključio je Radović.

Do kraja prvenstva Poljske je ostalo još dva kola, šest poena Legiji daju pravo da može bez opterećenja da odigra završnicu jer ima bolji međusobni skor u duelima sa timom iz Poznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve