Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

19:26

Slavlje pa tuga za navijače Levskog

Fudbaleri Ludogoreca osvojili su titulu prvaka Bugarske, u poslednjem kolu su savladali Montanu sa 3:0, dok je Levski remizirao sa Slavijom (1:1).

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Ludogorecu je to druga uzastopna titula i novi nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ekipa Levskog će imati za čim da žali, pošto je u duelu sa Slavijom vodila od 33. minuta pogotkom De Karvalja, ali je u 74. minutu Vezalov prosledio loptu u mrežu svog tima. Navijači Levskog pre utakmice su bakljadom i koreografijom proslavili titulu, prerano.



Dvostruki strelac za šampiona bio je Mihail Aleksandrov, dok je Svetoslav Dijakov potvrdio pobedu na gostovanju ekipi koja se seli u niži rang takmičenja.



Klub iz Razgrada je prvenstvo završio sa 72 boda, jednim više od Levskog koji je ostao bez trofeja u ovoj sezoni. Prethodno je u finalu Kupa poražen posle izvođenja jedanaesteraca od ekipe Beroe.

Za Ludogorec nastupa tandem srpskih fudbalera, 36-godišnji golman Uroš Golubović i 28-godišnji veznjak Nemanja Milisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve