Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

19:11

"Ne brinite za Ilićevog naslednika"

Fudbaler Partizana Nikola Ninković kaže da očekuje veću minutažu sledeće sezone i poručuje navijačima da ne brinu za naslednika Saše Ilića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

19-godišnji igrač je osvojio dve titule šampiona Srbije sa ’crno-belima’.

Smatra da nije dobio dovoljno prilika u sezoni na isteku, ali veruje da će se to od jeseni promeniti.

„Očekivao sam da ću više doprineti osvajanju titule. Više sam igrao jesenas, kada je bilo problema i sa povredama i sa disciplinom, nego u prolećnom delu sezone, kada sam sve to rešio. Ni sam ne znam razlog zbog čega nisam više dobijao priliku, ali dobro, trener odgovara za tim i odlučuje o minutaži“, rekao je Ninković za 'Sport'.

Ninković važi za jednog od najvećih talenata Partizana i srpskog fudbala, ali među zamerkama je nedisciplina. To je često isticao bivši trener tima iz Humske Vladimir Vermezović.

„Zamerio mi je na jednom kašnjenju i to smo rešili razgovorom. Popravio sam se na treninzima, hvalio me je tokom nedelje, ali nisam igrao koliko u prvom delu sezone i ne znam razlog. Posebno mi nije bilo jasno zašto sam izmenjen u Novom Pazaru posle samo 45 minuta, iako su mi i saigrači svi, koji su utakmicu gledali sa strane govorili da sam bio najkonkretniji na terenu. Nisam se bunio, prihvatio sam odluku bez pogovora“, kaže fudbaler Partizana.

Navijači su često insistirali na tome da bi Ninković trebalo češće da se nađe na terenu.

„Znam, ali šta da radim. Hvala im na podršci i mogu samo da obećam da ne brinu za naslednika Saše Ilića. Daću sve od sebe da se nametnem treneru Vuku Rašoviću i konačno opravdam epitet talenta. Verujem da ću posle sledeće sezone i treće titule biti u potpunosti ispunjen“, izjavio je Ninković.

Partizan u nedelju igra sa Spartakom u poslednjem kolu Jelen Superlige Srbije i tada će ’crno-beli’ proslaviti osvajanje 25. titule nacionalnog prvaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve