Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

18:33

VDS: Mojsa čeka nemoguć zadatak

Nekadašnji golman Mančester Junajteda Edvin van der Sar veruje da Dejvida Mojsa očekuje gotovo nemoguć zadatak da nasledi ser Aleksa Fergusona.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Van der Sar, koji je sa klubom osvojio četiri titule u Premijer ligi, kao i trofej u Ligi šampiona, poželeo je svu sreću novom menadžeru Junajteda.

“Želim svu sreću Dejvidu Mojsu zato što je ušao u gotovo nemoguć zadatak”, rekao je Holanđanin. “Verujem da igrači i čelnici kluba potpuno podržavaju novog menadžera, a to je sve što možeš da poželiš”.

Takođe, VDS smatra da Mojs ima jednu značajnu prednost u vidu Junajtedovih igrača, sadašnjih i bivših, koji imaju veliko iskustvo osvajanja trofeja, a i dalje su u klubu.

“Lepo je imati igrače koji znaju da pobeđuju”, naglasio je van der Sar i dodao “Oni su deo istorije Mančester Junajteda, pol Skols, Geri Nevil, Rajan Gigs, Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Majkl Kerik, Patris Evra,..”

“Dobro je imati takve fudbalere u svlačionici”, zaključio je bivši čuvar mreže Ajaksa, Juventusa i Fulama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve