Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

15:44

Sa Pintu: Verujem u mlade igrače...

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu rekao je da u poslednjem kolu Superlige želi da na delu vidi igrače iz omladinskog pogona.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Portugalac je naveo da će se u utakmici protiv Vojvodine osloniti na mlade snage jer hoće da vidi da li na njih može da se osloni u budućnosti.

“Verujem u ovu decu, u njihovu profesionalnost i posvećenost. Finansijska situacija nam ne dozvoljava da budemo konkurentni na tržištu, pa se moramo osloniti na mlađe kategorije”, naglasio je Sa Pintu.

On je dodao da njegove izabranike u utakmici sa Novosađanima očekuje utakmica bez rezultatskog značaja, ali da je cilj i dalje isti,

Uvek idemo na pobedu, moramo da damo sve od sebe, pa tako i u sutrašnjem duelu. Idemo u goste izuzetno dobrom protivniku koji ima odličnu sezonu iza sebe”.

Šef stručnog štaba ‘crveno-belih’ rekao je da će cela ekipa biti na raspustu, iako je već dao voljno šesnaestorici prvotimaca.

Sezona je bila duga i naporna, igračima je potreban odmor. Novo okupljanje ćemo najverovatnije zakazati za 17. ili 18. jun, jer nas vrlo brzo očekuju utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope”, zaključio je Sa Pintu.

Mladi fudbaler Zvezde Vukan Savićević rekao je da podmlađena ekipa vicešampiona Srbije želi da pokaže svoj puni potencijal, kao i da u klubu mogu da računaju na njih u budućnosti.

Radujemo se utakmici sa Vojvodinom, jer su one uvek bile zanimljive i kvalitetne. Trudićemo se da dokažemo i navijačima i treneru da Crvena zvezda u budućnosti može da računa na nas”, istakao je Savićević.

Utakmica 30. kola Superlige između Vojvodine i Zvezde na programu je u nedelju od 17 časova na stadionu “Karađorđe”, na kome su počeli radovi na rekonstrukciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve