Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.05.2013.

19:43

Radović: Nisam bio pijan

Srpski internacionalac iz redova Legije Miroslav Radović demantovao je da je preterao s alkoholom nakon osvajanja Kupa, prenose poljski mediji.

Izvor:

Autor:

Default images

Legija je u sredu poražena od Selesije 1:0, ali je zahvaljujući pobedi od 2:0 iz prvog meča došla do trofeja u Kupu.

"Neću da kažem da nisam bio u noćnom klubu, kad sam bio. Ali, nisam bio pijan, kao što mediji pišu. Osvojili smo Kup, proslavili, ništa preterano se nije dogodilo", kategoričan je Radović.

U celu priču 'umešan' je i drugi srpski internacionalac iz redova Legije - Danijel Ljuboja.

Kako su preneli pojedini mediji, srpski internacionalci su otišli u jedan od poznatijih noćnih klubova i, novodno, se toliko napili, da je Radović u jednom trenutku prišao predsedniku Legije Boguslavu Lesnodorskom i ponudio mu piće, što je ovaj odbio.

Kako se ispostavilo, deo sa pijančenjem i nuđenjem pića predsedniku apsolutno nije tačan.

Sledećeg dana obojica su se normalnio trenirali. Ljuboja je radio s klincima Legije, dok je Radović radio nešto slabijim intenzitetom zbog udarca koji je zadobio u revanšu.

Ipak, unutar kluba će biti sprovedena istraga, ali ne zbog navodnog pijančenja, već zbog činjenice da su prekršili dozvoljeno vreme izlaska.

Legija će posle Kupa imati priliku da uzme i duplu krunu. Pet kola pre kraja šampionata ima 56 bodova i zauzima prvu poziciju, dok drugoplasirani Leh ima dva boda manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve