Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.05.2013.

15:01

FM: Mojs osvaja titulu i Liga kup

Dejvid Mojs će u prvoj sezoni na klupi Mančester junajteda osvojiti dva trofeja, Liga kup i 21. titulu u Premijer ligi.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Ne, nismo počeli da se bavimo gatanjem već nam je pomogla najpopularnija igrica ’Football manager 2013’.

Naime, prema simulaciji ove igrice Mojs, koji nije osvojio trofej punih 11 godina u Evrtonu, završice u Premijer ligi ispred Murinjovog Čelsija, a u finalu Liga kupa će bez problema na Vembliju pobediti Stouk.

Što se tiče transfera, Mojs će biti karakteristično povučen, dovešće Lejtona Bejnsa za 19 miliona funti, a prodaće Andersona Juvantusu za 7 miliona.

Tandem Vejn Runi-Rovin van Persi će postići zajedno 40 golova, a odličan će biti i De Hea koji će sačuvati 13 puta svoju mrežu.

Zanimljivo je da bi Mojs bio uspešniji u prvoj sezoni na klupi Junajteda od Murinja, Solšera i Klopa koji se takođe navode kao mogući naslednici Fergusona.

Murinjo bi izgubio finale Lige šampiona od Stitija, završio bi na drugom mestu u Premijer ligi takođe iza Sitija, a u finalu FA kupa izgubio bi od Čelsija.

Što se tiče Jirgena Klopa, on bi jedini od ove četvorice dobio otkaz i to sredinom januara, dok bi Solšer kao i Mojs doneo trofej na Old Traford i to FA kup pobedom nad Svonsijem na Vembliju.

O popularnoj igrici ’Football manager’ ’nešto’ više pročitajte u našoj rubrici teme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve