Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.04.2013.

17:46

Čelsi lagano, ispali Reding i QPR

Fudbaleri Čelsija pobedili su Svonsi 2:0 i učvrstili se na mestu koje vodi u Ligu šampiona, dok su Reding i QPR remijem overili povratak u Čempionšip.

Izvor:

Autor:

Default images

Reding i Kvins Par Rendžers odigrali su totalno nezanimljiv meč bez golova i sada su i matematički u drugoj ligi.

Čelsi je na svom stadionu lagano savlada Svonsi, a Frenk Lampard ostvario novi rekord. Legenda 'Plavaca' je prvo asistirala Oskaru za gol u 45, da bi dva minut kasnije postigao gol protiv 38.različite ekipe u Premijer ligi i izjedačio rekord Andija Kola.

Naš Branislav Ivanović posmatrao je pobedu svog tima s klupe za rezerve.

Reding se seli u drugu ligu posle samo jedne sezone provedene u elitnoj diviziji, dok KPR napušta Premijer ligu posle dve sezone.

Rednap: Težak put nazad; Edkins: Premijer je nemilosrdan

Treneri fudbalera Redinga i Kvins Park Rendžersa, Najdžel Edkins i Hari Rednap, složili su se posle ispadanja iz Premijer lige Engleske da će im biti teško da se vrate u to takmičenje sledeće sezone.

"Rekao sam igračima da nikada nije lepo kada se ispadne iz lige i da moraju da veruju da im se to više nikada neće desiti. Sada moramo da gradimo tim za budućnost i dobro naučimo lekcije iz ove sezone. Moramo da se pregrupišemo i ponovo sebe dovedemo u poziciju da se vratimo u elitu. Premijer liga je nemilosrdna", rekao je Edkins, koji je ekipu Redinga preuzeo tek prošlog meseca.

Rednap je rekao da njegova ekipa mora što bolje da se spremi fizički pred sledeću sezonu ako misli da se vrati u Premijer ligu.

"Biće veoma teško vratiti se u Premijer ligu sledeće sezone, u Čempionšipu ima nekoliko veoma dobrih timova. Moraćemo dobro da se spremimo u predsezoni, ako ne budemo u dobroj formi od početka, nećemo preživeti. Igrači koji su ovde će morati da rade naporno", rekao je Rednap posle utakmice.

KPR je potrošio mnogo novca od kako je Toni Fernandes kupio klub 2011. godine, a Rednap je rekao da se nada da će se investicije biznismena iz Malezije ipak isplatiti.

"Sastaću se s njim, razgovaraćemo o tome kako ćemo dalje, kao i što se tiče ekipe. Mnogo puta sam rekao da su naši fudbaleri dobri ljudi, tako da bih voleo da sednem i s njima i vidim kako ću napraviti tim za sledeću sezonu, ko će doći, a ko otići", rekao je Rednap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve