Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

19:16

Suaresov ugriz po Konteovom ukusu

Luis Suares možda je zatvorio sebi vrata Premijer lige nedeljnim ugrizom, ali se druga sama otvaraju.

Izvor: B92, Daily Mail

Autor:B92, Daily Mail

Default images

Kako prenosi više britanskih medija, Suaresov bizarni potez privukao je pažnju čelnika Juventusa.

Šampion Italije doživeo je bolno otrežnjenje u četvrtfinalu LŠ protiv Bajerna, ali veruju da bi im igrači koji “ne daju na sebe” pomogli da se vrate u evropski vrh.

Upravo tim rečima opisan je gest urugvajskog napadača. O zainteresovanosti crno-belih za dovođenje Suaresa čitamo već dugo, ali nedeljni incident uopšte nije pokolebao Antonija Kontea.

Naprotiv, ako ovaj događaj nešto promeni, biće samo nabolje, jer je dečko pokazao da ne dâ na sebe. Niko u klubu ne bi voleo da to ponovi u dresu Juventusa, ali Konte voli snažne ličnosti, a Suares muje apsolutno prvi izbor”, prenosi Dejli Mejl reči izvora iz kluba.

Jedini problem bio bi novac, jer je malo verovatno da bi Juve mogao da plati onoliko koliko Liverpul očekuje”.

Suares je ove sezone dao 20 golova u ligi, 1 u kup, 4 u evropskim takmičenjima, a za selekciju Urugvaja dao je u ovim kvalifikacijama osam golova.

U karijeri je igrao za Nasional i Groningen po jednu, za Ajaks tri i po i Liverpul dve i po sezone. Ni u jednoj nije dao manje od deset golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve