Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

19:17

Ančeloti: Gazde ne forsiraju Bekama

Trener Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti je oštro demantovao glasine da je na nagovor vlasnika uvrstio Dejvida Bekama u startnih 11 protiv Barselone.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Bekam je u PSŽ stigao u januaru ove godine i potpisao ugovor do kraja sezone, a za francuski klub je do sada nastupio samo dva puta.

Upravo je njegov debi u Ligi šampiona u dresu Parižana kritikovan u francuskim medijima, koji spekulišu da je Englez igrao po naredbi vlasnika kluba.

"Pogrešno je reći da je tim sastavljan u Kataru. Svi moraju da razumeju da su čelnici kluba inteligentni ljudi i da ne žele da utiču na odluke trenera", rekao je Ančeloti.

Italijan je dodao da nikada u karijeri nije dobijao instrukcije od predsednika klubova.

"Ni ličnosti poput Berluskonija ili Abramoviča nisu uticale na mene. Nervira me kad neko može da pomisli tako nešto. Ja nisam ni navijač, ni prijatelj Dejvida Bekama, ja pokušavam da budem objektivan. On je zaslužio da igra iako ima 37 godina", zaključio je rezignirani Ančeloti.

U prvom susretu četvrtfinala Lige šampiona između PSŽ i Barselone, na Parku prinčeva je bilo nerešeno 2:2. Revanš meč se igra na Kamp Nou 10. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve