Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

18:55

Bejl se vraća za dve nedelje

Fudbalski klub Totenhem objavio je da će se Velšanin Garet Bejl vratiti treninzima već za dve nedelje posle povrede koju je doživeo na meču sa Bazelom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bejl je iskrenuo skočni zglob na tom susretu, koji je završen rezultatom 2:2, zbog čega je na nosilima napustio teren "Vajt Hart Lejna" u samom finišu meča.

Od trenutka kada je Bejl napustio teren spekulisalo se da će duže odsustvovati sa terena, ali su u londonskom klubu dobili dobre vesti posle pregleda koji su obavljeni u petak.

Pored Bejla, meč sa Bazelom je zbog povreda bio ranije završeni i za Arona Lenona i Vilijama Galasa, koji će takođe biti na raspolaganju Andreu Viljas-Boašu u naredne dve nedelje.

"Klub može da potvrdi da su Garet Bejl, Vilijam Galas i Aron Lenon bili na pregledima pošto su doživeli povrede na prvom meču četvrtfinala Lige Evrope sa Bazelom u četvrtak uveče. Rezultati ukazuju da će se sva trojica vratiti treninzima u naredne dve nedelje. Bejl, Galas i Lenon su već počeli sa terapijama i dobro reaguju", kaže se u saopštenju Totenhema.

Vilas-Boaš je odmah posle meča istakao da je optimista i da veruje da će se Bejl vratiti na teren najkasnije za tri nedelje.

Na kraju se ispostavilo da su rezultati mnogo bolji nego što je bilo očekivano i Velšanin bi u najboljem slučaju mogao da propusti samo dve utakmice – gostovanje Evertonu u Premijer ligi i revanš sa Bazelom sledeće nedelje. Treninzima bi trebalo da se vrati pred susret sa Mančester Sitijem, koji je zakazan za 21. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve