Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

08:28

Bejl se povredio, Spursi optimisti

Najbolji igrač Totenhema Geret Bejl doživeo je tešku povredu u remiju sa Bazelom (2:2) u prvo meču četvrtfinala Lige Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Velšanin je iskrenuo skočni zglob zbog čega je na nosilima napustio teren Vajt Hart Lejna, u samom finišu meča.

Trener Totenhema Andre Vilas-Boaš i čelnici tima su posle meča su istakli da pobeda nije teška kao što se učinilo na prvi mah, i izrazili optimizam u vezi sa Bejlovim skorim povratkom na teren.

"Nije loše kao što je izgledalo u prvi mah. Postoji velika, velika mogućnost da propusti samo dve utakmice i bude spreman za duel sa mančester Sitijem (21. april). Bol je očigledno velika, postoji veliki otok na zglobu, videćemo šta će pokazati skener u petak", rekao je Vilas-Boaš.

Bejl je protiv Bazela asistirao Emanuelu Adebajoru koji je smanjio prednost gostuju na 2:1, ali je bio prilično nevidljiv u ostatku meča. U samom finišu utakmice prilikom borbe za loptu sa Davidom Degenom, Bejl je žestoko iskrenuo zglob, toliko snažno da je izgledalo da je on pukao:



Bejl iza sebe ima sjajnu sezonu, postigao je 22 gola u 38 utakmica u svim takmičenjima. Velšanin će u svakom slućaju biti možda i najveća zvezda predstojećeg prelaznog roka, a najozbiljniji kandidat da ga dovede je Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve