Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.03.2013.

14:26

Partizan ’za’ regionalnu ligu

„FK Partizan je u globalu zainteresovan za regionalnu ligu ali to nije do nas", rekao je za B92 predstavnik Partizana Dragan Velanac.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

On je međutim dodao da je to bio neformalan razgovor i da crno-beli još uvek nisu ni pristali ali ni odbili učešće u takvoj ligi.

"Poslednju reč ima UEFA i tu mnoge stvari treba da se poklope“, dodao je Velanac.

List Dnevni avaz iz Sarajeva objavio je prethodno izjavu predsednika FK Sarajevo Dina Selimovića koji je rekao da su i crno-beli pokazali zainteresovanost.

„I beogradski Partizan je iskazao zainteresiranost jer sadašnja nacionalna prvenstva u zemljama nastalim raspadom bivše Jugoslavije nisu dovoljno atraktivna, stadioni su poluprazni, interes sponzora je sve manji“, rekao je Selimović nakon sastanka Evropske asocijacije klubova (ECA) za centralni deo Starog kontinenta.

Portparol FK Partizan Nenad Danilović, koji je bio predstavnik crno-belih u Bugarskoj, potvrdio je za B92 da je na sastanku u Sofiji bilo priče o regionalnoj ligi.

Sastanku su prisustvovalii predstavnici Dinama iz Zagreba, Olimpije iz Kjubljane, ali i Ferencvaroša, Spartaka z Praga... Predstavnika Crvene zvezde nije bilo jer Nenad Pantović nije zbog obaveza stigao da otputuje u Sofiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve