Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.03.2013.

10:24

FCKCZ: Ne odstupa se od minimalca

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je jednoglasnu odluku da se ne odstupa od isplate minimalca svojim zaposlenima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na sastanku održanom u ponedeljak naglašeno je da neće biti nikakvih odstupanja, da će zaposleni dobiti minimalni lični dohodak koji im se duguje od avgusta prošle do marta ove godine. Takav trend u Ljutice Bogdana nastaviće se do kraja 2013. godine.

Takođe, nadležna služba će napraviti analizu koliki je čiji radni doprinos svih zaposlenih i da li su plate koje su im dodeljene za funkcije na kojima se nalazi. Tako nešto je nagovešteno još krajem prošle godine, kada je objavljen finansijski izveštaj kluba, u kojem se videlo da su pojedincima plate bile nesrazmerno visoke.

Kakva je situacija u redovima ’crveno-belih’ govori i podatak da je Elektrodistribucija Srbije u ponedeljak dva puta gasila struju na „Marakani“ zbog neisplaćenih dugova. Deo tih dugovanja trebalo bi da bude uplaćen u utorak, a ostatak naknadno.

Kako B92 saznaje, u klubu su odlični da neće biti rasipanja para u narednom periodu i da će se analizirati gde ide svaki dinar. Podsetimo, potpredsednik Zvezde Nebojša Čović pre nekoliko meseci rekao je da će za finansijsku konsolidaciju kluba biti potrebne četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve