Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

21:34

Kolarov: Previše smo bili pasivni

Aleksandar Kolarov ocenio je da je njegov tim bio previše pasivan protiv Hrvatske u Zagrebu, i da su golovi primljeni zbog grešaka pojedinaca.

Izvor:

Autor:

Default images

"Gol smo primili zbog individualne greške. Nije bio problem kako su oni igrali, već to što smo mi na početku pasivni. Kao da smo morali da primimo gol da bismo zaigrali onako kako smo morali od samog početka", rekao je Kolarov novinarima u Zagrebu.

Hrvatska je pobedila sa 2:0, a prvi gol je bio krivica Kolarova koji je loše izveo jedan slobodan udarac i dao loptu protivničkim igračima na svojoj polovini.

Filip Djuričić je ocenio da je reprezentacija izgubila previše lako.

"Previše smo lako izgubili, a od poraza me više boli samo to što smo ostali bez šansi da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", rekao je napadač Srbije.

On nije želeo da govori o pojedinačnim greškama.

"Ne mogu i neću da pričam o greškama pojedinaca, jer fudbal je kolektivni sport. Da bih pričao o tome, moram da krenem prvo od sebe i osvojim propuštenim prilikama", rekao je Đuričić.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Željko Brkić ocenio je da su za poraz od Hrvatske 2:0 presudne bile greške u prvom poluvremenu.

"Presudile su dve greške u prvom poluvremenu. Prvi deo nam je uneo mnogo konfuzije i posle toga nismo mogli ništa više da uradimo. Sutra ćemo analizirati ko je kriv za golove i sve ostalo", rekao je Brkić.

Njegovo pojavljivanje u prvom timu bilo je iznenađenje za sve, a novinarima je samo rekao da je u četvrtak saznao da će braniti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve