Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

20:28

Štimac: Srbija pala na leđa

Selektor Hrvatske Igor Štimac rekao je nakon pobede nad Srbijom da je njegova ekipa oborila Srbiju na leđa.

Izvor:

Autor:

Default images

"Na pola puta smo do Brazila. Ja sam već zaboravio ovu utakmicu. Moramo doneti tri boda iz Velsa. Potvrditi sigurnost koju pokazujemo", rekao je Štimac nakon utakmice.

"Znali smo da će biti tvrda utakmica. Srbija je izuzetan protivnik koji je u stvaranju tima. Imaju mlade talentovane igrača koji tek treba da sazreju. Na našu veliku radost, naši napači su to iskoristili i oborili Srbiju na leđa", dodao je Štimac.

On je istakao da ga srpski kolega Siniša Mihajlović nije iznenadio stavljanjem u startnu postavu Marka Šćepovića, Ivana Radovanovića i Alena Stevanovića.

"Sve što je Mihajlović napravio, ja sam znao. On nam je olakšao posao. Utakmica se lomila u nijansama. Stevanović, Radovanović i Sćepović me nisu iznenadili. To je najbolje što Srbija ima", naveo je Štimac.

Selektor Hrvatske poručio je i da o Mihajlovićevim trenerskim kvalitetima ne može da se sudi na osnovu pozicije Srbije na tabeli A grupe kvalifikacija.

"Fudbal je takav. Imate priliku i promašite, a protivnik pogodi. Vaš selektor se odlučio za stvaranje, a to košta. Mladost nema iskustva. Biće potrebno vreme, a na vama je da procenite šta želite", zaključio je Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve