Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

16:22

Čakar: UEFA namešta žreb

Turske sudije privlače ogromnu pažnju svetske fudbalske javnosti.

Izvor: B92, ESPN

Autor:B92, ESPN

Default images

Džinejt Čakir izazvao je dramu na utakmici Mančester Junajteda i madridskog Reala, a nadamo se da nam neće ostati u lošem sećanju posle Maksimira.

Čakira su uprkos evidentnim greškama podržale UEFA i FIFA, ali njegov bivši kolega Ahmet Čakar svakako se tome ne može nadati.

Čakar tvrdi da Evropska fudbalska unija već godinama namešta žrebove za najveća kontinentalna takmičenja, da bi imala parove po svom izboru.

Čakar je devedesetih sudio u Ligi šampiona, kao i na šampionatu kontinenta 1996, a posle povlačenja stekao je slavu kao kontroverzni TV komentator.

UEFA namešta žreb za ligu šampiona i Ligu Evrope“, rekao je na TB Bejaz Čakar posle žreba za četvrtfinale prošlog petka, objašnjavajući kako su Barsleona i Real završili na različitim stranama žreba.

Čakar kaže da su bivši igrači koji su izvlačili parove – Stiv Mekmanaman i Patrik Klajvert – na sebi imali metalne predmete, da bi mogli da osete vibracije odabranih kuglica.

Reakcije iz Niona i Ciriha sigurno će uslediti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve