Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

13:04

Čović: Otkaz za podbunjivače

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da neće menjati odluku da zaostala dugovanja zaposlenima budu isplaćena kao “minimalci”.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Kako prenosi Sportski žurnal čelnik Zvezde je izjavio da je “to posao koji je trebalo već da bude završen”.

“Upravni odbor je na poslednjoj sednici doneo jednoglasne odluke u vezi i jedne i druge tačke, sada treba da se sprovedu”, rekao je Čović.

Ključni čovek za finansijska pitanja u klubu sa Marakane smatra da je ovakva situacija proizvod podbunjivanja radnika.

Pojedinci koji pričaju da su sindikat, lobiraju i podbunjuju zaposlene, a zna se ko su oni i treba da budu nagrađeni tako što će dobiti otkaz. Pitam se gde su bili da zaustave propadanje Zvezde. Nemoj da se pravimo nevešti, sve se zna…” ostao je nedorečen Nebojša Čović.

Kompletno rukovodstvo iz Ljutice Bogdana saglasno je u oceni da klub ima previše zaposlenih, ali je u poslednje vreme dolazilo do razmimoilaženja u brzini sprovođenja radikalnih poteza.

Sve ono što nam se sada događa predstavlja sindrom glume o navodnoj brizi za zaposlene. A pitanje je da li Crvena zvezda može da isplati i minimalce, imajući u vidu tešu situaciju u kojoj se nalazi klub”, zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve