Murinjo zaštitno lice srpske igre!

Žoze Murinjo postao je zaštitno lice najpopularnije menadžerske igre na Fejsbuku “Top Eleven”, koju pravi srpska kompanija Nordeus.

Izvor: B92 Svet
Podeli

Menadžer “Top Eleven” je prethodnih godina stekao ogromnu popularnost širom sveta i približava se broju od 10 miliona igrača mesečno.

Podrška jednog od najboljih fudbalskih trenera svakako će mnogo značiti da se igra još raširi. Osim što će Murinjo biti na ikonici i splash screenu, "Posebni" će imati i ulogu savetnika za sve nove menadžere.

Nordeus je kontakt ostvario bez ikakvih stranih agencija, direktno su se obratili Realu i samom treneru, a pošto se njima igra dopala, dogovor je lako postignut.

"Iz konstantne želje da unapredimo igračko iskustvo za milione menadžera širom sveta, želeli smo da u Top Eleven uvrstimo lice koje svojim iskustvom, znanjem i rezultatima zaista simbolizuje najboljeg fudbalskog menadžera na planeti. Žoze Murinjo je bio logičan izbor. Kontaktirali smo Real Madrid i gospodina Murinja, njima se sama ideja ali i važnije od toga, Top Eleven jako dopao, pa nam je i posebno drago da je među mnogim igrama – fudbalskim menadžerima na svetu Murinjo odabrao baš Top Eleven", rekao je direktor razvoja Nordeusa Nikola Čavić.

Fudbal

strana 1 od 3 idi na stranu