Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2013.

13:13

Sa Pinto: Kvalitet, hoću kvalitet

Portugalac Sa Pinto održao je prvi trening sa igračima Crvene zvezde, doduše samo sa njih 16, zbog obaveza reprezentativaca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sa Pinto je u utorak stigao u Beograd gde je najavio borbu za titulu, iako "crveno-beli" zaostaju 11 bodova za večitim rivalom Partizanom.

Prvi trening na igralištu iza severne tribine "Marakane" protekao je u žestokom ritmu koji je nametnuo Portugalac, koji je tražio isključivo "kvalitet".

"Idemo, idemo (vamos, vamos). Kvalitet, kvalitet, ne zaboravite kvalitet (malo na engleskom, prim. aut)", vikao je Sa Pinto na igrače koje je podelio u tri ekipe koje su igrale "ševu".

Trening je okončan igrom na dva gola, a trener je bodrio svoje napadače.

"Idemo Mudrinski, gol", vikao je Sa Pinto u trenutku kada je napadač savladao golmana Bajkovića.

"Vi ste veliki tim, ne zaboravite to, hoću kvalitet", obeležilo je prvi trening Crvene zvezde koji je vodio Rikardo Sa Pinto.

Treningu je prisustvovao i sportski direktor Zoran Stojadinović, najzaslužniji za dolazak Portugalca u tim iz Ljutice Bogdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve